Mēs novērtējam jūsu privātumu!

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu e-veikala un statistikas datus, kas palīdzēs mums sniegt jums labāko pieredzi mūsu e-veikalā un mājas lapā. Jūs varat uzzināt vairāk mūsu Privātuma politikā. Ja vēlaties, varat veikt izmaiņas un atteikties no analītikas sīkdatņu izmantošanas, taču bez tehniskajām sīkdatnēm mēs nevaram nodrošināt mājaslapas korektu darbību.

BLOGS PAR AUTO NOMU UN VISS PAR MAŠĪNU ĪRI RĪGĀ UN VISĀ LATVIJĀ

Brauc droši - arī ziemā!

Drošība uz ceļa ziemas laikā ir īpaši svarīga, jo bieži vien braukšanas apstākļi uz Latvijas ceļiem nav apmierinoši. Braukšanas apstākļus negatīvi ietekmē ne tikai laika apstākļi un ceļu stāvoklis, bet arī tumšie ziemas vakari, kad tumsa iestājas jau vēlā pēcpusdienā. Lai pārvietošanās ar automašīnu ziemā būtu maksimāli droša, ir ļoti svarīgi savlaicīgi parūpēties ar automašīnas tehnisko stāvokli.

 

Automobiļa tehniskā sagatavošana ziemai

  • Ziemas sezonā automobiļa tehniskais stāvoklis ir īpaši svarīgs. Pirmkārt, nepieciešams pārbaudīt, vai ziemas riepām ir atbilstošs protektora dziļums. Riepu protektors nodrošina saķeri ar ceļa segumu un nodrošina drošu vadāmību arī tad, ja uz ceļa ir ledus, sniegs vai dubļi. Ja riepu protektors ir nolietojies, tas var apdraudēt gan jūsu, gan citu satiksmes dalībnieku drošību, jo auto vadāmība kļūs apgrūtināta.
  • Tāpat svarīgi ir pārbaudīt akumulatora stāvokli, jo aukstā laikā tā efektivitāte var samazināties, kā arī, lai iedarbinātu motoru ziemā, ir nepieciešams vairāk enerģijas nekā vasarā.  Vecs akumulators izlādēsies ātrāk, un jūs varat nonākt situācijā, kad auto nav iespējams iedarbināt. 
  • Pārliecinieties par to, ka ir nomainīts sezonai atbilstošs vējstikla mazgāšanas šķidrums un vējstikla slotiņas darbojas, kā nākas.
  • Lai no rītiem ledu no auto priekšējā stikla nenāktos tīrīt ar veikala atlaižu karti, autovadītāja durvīs glabājiet ledus skrāpi. Savukārt auto bagāžniekā ir jābūt nelielai sniega lāpstai un buksēšanas trosei, kas noderēs ja būsiet iestidzis kupenā vai vēlēsieties izvilkt kādu citu no aizputināta ceļa vai sniegota grāvja. 


Atvieglojiet savu ikdienu – izvēlieties ilgtermiņa auto nomu! 

Auto tehniskā uzturēšana prasa ne mazums laika un finanšu. Kā arī, ja jūs neesat ar tehniku uz “tu”, auto apkope un sagatavošana ziemai var šķist kā Morzes ābece. Lielisks risinājums ir auto ilgtermiņa noma – samaziniet savas ikdienas rūpes un izvēlieties pilna servisa auto nomu. PRIME AUTO saviem klientiem piedāvā iznomāt automašīnas teicamā tehniskā stāvoklī – jums vairs nebūs jāsatraucas par ziemas riepu maiņu vai akumulatora pārbaudi, jo mēs to izdarīsim jūsu vietā!

Nekādu slēptu izmaksu, vienkārši un saprotami nomas nosacījumi un profesionāls klientu atbalsts jebkurā situācijā!

Brauciet droši šajā ziemā kopā ar PRIME AUTO!

Sazinieties ar mums