Mēs novērtējam jūsu privātumu!

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu e-veikala un statistikas datus, kas palīdzēs mums sniegt jums labāko pieredzi mūsu e-veikalā un mājas lapā. Jūs varat uzzināt vairāk mūsu Privātuma politikā. Ja vēlaties, varat veikt izmaiņas un atteikties no analītikas sīkdatņu izmantošanas, taču bez tehniskajām sīkdatnēm mēs nevaram nodrošināt mājaslapas korektu darbību.

BLOGS PAR AUTO NOMU UN VISS PAR MAŠĪNU ĪRI RĪGĀ UN VISĀ LATVIJĀ

Mikroautobusu noma ērtiem kravu pārvadājumiem

Mikroautobusu noma

Radusies nepieciešamība mainīt dzīvesvietu, bet nav iespējas pašrocīgi pārvest mantas un mēbeles? Vai arī ir jāpiegādā pasūtījumi vai preces, tomēr Jūsu uzņēmumam šobrīd nav pieejami transportlīdzekļi? Mūsu uzņēmums „PRIME AUTO RENT” Jums var palīdzēt! Mēs iznomājam mikroautobusus gan juridiskām personām, gan privātpersonām jebkādu mērķu sasniegšanai – vai tā būtu dažādu pasūtījumu nogādāšana klientiem vai vienkārša mantu pārvešana no vienas vietas uz otru.

PRIME AUTO mikroautobusu noma

Jebkuram cilvēkam vai uzņēmumam reizi pa reizei var gadīties pēkšņa nepieciešamība pēc lielāka transportlīdzekļa, tomēr tā iegāde, lai izmantotu transportlīdzekli vien dažas reizes, ne pavisam neatmaksājas. Tieši tāpēc esam mēs – uzņēmums, kurš piedāvā ietilpīgu un ekonomisku mikroautobusu nomu. Mūsu piedāvājumā ir divi Citroen Jumper mikroautobusi, kuros ir trīs sēdvietas un plašs kravas nodalījums. Šie mikroautobusi ir lieliski piemēroti dažādu kravu pārvadāšanai, kurjera pakalpojumu sniegšanai un pārcelšanās darbu veikšanai. Tāpat, ņemot vērā mikroautobusos esošo sēdvietu skaitu, ir iespējams pārvietot sev nepieciešamo kravu kopā ar diviem krāvējiem.

Mikroautobusu noma ir pieejama Rīgā, tomēr ar pašiem mikroautobusiem ir iespējams doties uz jebkuru sev nepieciešamo vietu Latvijā. Mikroautobusu noma ir ļoti pieprasīts pakalpojums, tāpēc mūsu uzņēmums nodrošina nepārtrauktu mikroautobusu pieejamību saviem klientiem. Sadaļā „AUTO KATALOGS” esam norādījuši precīzus mikroautobusu izmērus, lai sniegtu klientiem visu nepieciešamo informāciju, ja ir nepieciešams ar mikroautobusu iebraukt šaurās vai grūti izbraucamās iebrauktuvēs.