Mēs novērtējam jūsu privātumu!

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu e-veikala un statistikas datus, kas palīdzēs mums sniegt jums labāko pieredzi mūsu e-veikalā un mājas lapā. Jūs varat uzzināt vairāk mūsu Privātuma politikā. Ja vēlaties, varat veikt izmaiņas un atteikties no analītikas sīkdatņu izmantošanas, taču bez tehniskajām sīkdatnēm mēs nevaram nodrošināt mājaslapas korektu darbību.

BLOGS PAR AUTO NOMU UN VISS PAR MAŠĪNU ĪRI RĪGĀ UN VISĀ LATVIJĀ

Izdevīga auto noma komfortabliem braucieniem

Izdevīga auto noma uzņēmumā “Prime Auto” ir ērts un uzticams pakalpojums, ko izvēlas cilvēki visdažādākajās dzīves situācijās. Mūsdienās ne visi spēj iztikt bez personīgā auto, taču dažkārt jaunas automašīnas iegāde vai taksometra izmantošana nav pieejama vai nav finansiāli izdevīga. Tāpēc šādos gadījumos var izlīdzēt izdevīga auto noma, turklāt arvien populārāka kļūst automašīnu noma ilgtermiņā, kad auto var nomāt pat uz vairākiem mēnešiem.

Auto noma uz ilgāku laiku

Ilgtermiņa auto noma ir piemērota gan privātpersonām, gan arī uzņēmumiem. Ja cilvēks kādu iemeslu dēļ paliek bez sava auto, piemēram, tam atrodoties servisā, bet transportlīdzeklis ir nepieciešams, tad ilgtermiņa auto noma palīdzēs ne tikai pārvietoties kā ar savu mašīnu, bet arī optimizēt ar pārvietošanos saistītos izdevumus. Ilgtermiņa auto noma privātpersonām uzņēmumā “Prime Auto” paredz līguma noslēgšanu, sākot ar 3 mēnešiem.

Arī ilgtermiņa auto noma uzņēmumiem piedāvā virkni dažādu priekšrocību. Pilna servisa automašīnas noma ir līdzīga līzingam, taču ar vieglākiem nosacījumiem.  Uzņēmumā “Prime Auto” juridiskās personas nomāt auto var, sākot no 3 mēnešiem, neuztraucoties par transportlīdzekļa apkopi, apdrošināšanu, remontdarbiem, jo “Prime Auto” nodrošina šīs iespējas. 

Mikroautobusu noma

Kravas mikroautobusu noma ir pieprasīts pakalpojums, ko izmanto dažādu preču pārvadāšanai, piemēram, celtniecības vai sadzīves vajadzībām. Situācijās, kad nepieciešama nelielu kravu pārvadāšana, vai nu tas būtu dažāda veida aprīkojums, būvmateriāli, sadzīves priekšmeti — mikroautobusu noma ir praktisks risinājums, kas var atrisināt dažādas ar kravu pārvadājumiem saistītas problēmas. Nomāt mikroautobusu ir vienkārši, ātri un ērti — ar dažu klikšķu palīdzību mūsu mājaslapā. “Prime Auto” piedāvātos mikroautobusus atļauts vadīt ar ’’B’’ kategorijas autovadītāja apliecību. 




Ilgtermiņa auto nomas priekšrocības:

  • Ja auto ir nepieciešams uz ilgāku laiku, nevis tikai pāris dienām, tad tā noma ilgtermiņā būs izdevīgāka nekā, piemēram, nomājot automašīnu uz konkrētu dienu skaitu;
  • Jūs saņemat vēlamo transportlīdzekli un netērējat laiku tā apkopes darbiem;
  • Iespēja pārbaudīt un izmēģināt automašīnu, kuru, iespējams, ir plānots iegādāties, tādā veidā saprotot, vai tā atbildīs visām prasībām;
  • Ja nepieciešams papildu auto uzņēmuma vajadzībām, taču uz kādu konkrētu laika periodu.

Sazinieties ar mums