Mēs novērtējam jūsu privātumu!

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu e-veikala un statistikas datus, kas palīdzēs mums sniegt jums labāko pieredzi mūsu e-veikalā un mājas lapā. Jūs varat uzzināt vairāk mūsu Privātuma politikā. Ja vēlaties, varat veikt izmaiņas un atteikties no analītikas sīkdatņu izmantošanas, taču bez tehniskajām sīkdatnēm mēs nevaram nodrošināt mājaslapas korektu darbību.

BLOGS PAR AUTO NOMU UN VISS PAR MAŠĪNU ĪRI RĪGĀ UN VISĀ LATVIJĀ

Ilgtermiņa auto noma Rīgā

Ilgtermiņa noma ir lielisks piedāvājums tiem cilvēkiem, kuriem automašīna ir nepieciešama uz ilgāku laiku, nevis tikai uz pāris dienām. Šis pakalpojums var būt noderīgs arī tādās situācijās, kad cilvēks ir palicis bez sava transportlīdzekļa, bet sabiedriskā transporta vai taksometra izmantošana dažādu iemeslu dēļ nav ērta vai ekonomiski izdevīga. Šajos gadījumos ir ieteicams izmantot ilgtermiņa auto nomas piedāvājumus, jo salīdzinājumā, piemēram, ar diennakts auto nomu, ilgtermiņa noma var būt daudz izdevīgāka izmaksu ziņā un tāpēc pieejamāka plašākam patērētāju lokam. 

Protams, īslaicīgai auto izmantošanai joprojām ir aktuāla īstermiņa auto noma, piemēram, uz jums nepieciešamo dienu skaitu, taču gadījumos, kad, vai nu nevarat pagaidām atļauties savu sapņu automašīnu, vai nepieciešams transportlīdzeklis darba vajadzībām, biežiem komandējumiem, ilgtermiņa auto noma ir labs variants šo mērķu īstenošanai. Ilgtermiņa noma ir piemērota gan fiziskām, gan juridiskām personām. Tā ļauj:

  • izvēlēties jebkāda komforta līmeņa transportlīdzekļa modeli ar dažādu komplektāciju un izmantot to diezgan ilgu laiku;
  • neuztraukties par automašīnas tehnisko stāvokli un visu veidu formalitātēm, jo par to rūpējas auto nomas pakalpojumu sniedzējs;
  • izjust komfortu un neatkarību tiem, kuri daudz ceļo vai ikdienā aktīvi izmanto automašīnu.

Ilgtermiņa noma – tas ir tik vienkārši

Ilgtermiņa auto rezervācija ir pavisam vienkāršs process, kas būtībā neatšķiras no īstermiņa auto nomas. “Prime Auto” drošajā un ērtajā rezervēšanas sistēmā jūs varat izvēlēties un nomāt savām vajadzībām piemērotāko automobili uz jūsu izvēlēto laika periodu. Mūsu uzņēmums nodrošina augstu apkalpošanas līmeni, kas atbilst mūsdienu apstākļiem un prasībām.



Lai nomātu automašīnu uz ilgāku laiku, jums vienkārši jāievēro tāds pats princips kā īstermiņa nomai. Jūs varat apskatīt visus piedāvājumus mūsu vietnē, salīdzināt cenas un veikt rezervāciju. Ja nepieciešama palīdzība rezervācijas veikšanā, lūdzu, sazinieties ar mūsu speciālistiem, kuri soli pa solim izskaidros visu auto rezervācijas procesu.

Aicinām jūs izjust komfortu un ērtības, ko sniedz auto noma Rīga, izmantojot “Prime Auto” izdevīgos gan īstermiņa, gan ilgtermiņa nomas piedāvājumus. Ja jums ir nepieciešama palīdzība vai papildu informācija par ilgtermiņa nomu, lūdzu, sazinieties ar mums un mūsu pieredzējušie darbinieki labprāt palīdzēs un atbildēs uz visiem jautājumiem. Sazinieties ar mums jau šodien un ietaupiet, izvēloties ilgtermiņa auto nomu!

Sazinieties ar mums