Mēs novērtējam jūsu privātumu!

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu e-veikala un statistikas datus, kas palīdzēs mums sniegt jums labāko pieredzi mūsu e-veikalā un mājas lapā. Jūs varat uzzināt vairāk mūsu Privātuma politikā. Ja vēlaties, varat veikt izmaiņas un atteikties no analītikas sīkdatņu izmantošanas, taču bez tehniskajām sīkdatnēm mēs nevaram nodrošināt mājaslapas korektu darbību.

BLOGS PAR AUTO NOMU UN VISS PAR MAŠĪNU ĪRI RĪGĀ UN VISĀ LATVIJĀ

Pilna servisa auto noma - ikdienas rūpju mazināšanai

Kāds būs piemērotākais auto nomai? 

Lai saprastu, kāds auto būs piemērotākais tieši jums, ir jāsaprot, kādas ir jūsu prasības un vajadzības. Ja auto ir nepieciešams, lai ikdienā pārvietotos pa pilsētu, piemērots būs ekonomisks auto ar nelielu degvielas patēriņu, kas būs kompakts un viegli novietojams daudzdzīvokļu māju, lielveikalu un biroju ēku autostāvvietās. Ja jums ir mazi bērni un ikdienā ir nepieciešams līdzi vadāt bērnu ratiņus, piemērotāks būs ietilpīgs auto ar lielu bagāžnieku, bet, ja ar auto ir plānots doties izbraucienos uz Latvijas laukiem, iesakām izvēlēties apvidus auto ar četrriteņu piedziņu. Ne mazāk svarīgs ir ātrumkārbas veids – ja ikdienā pārvietojaties ar automašīnu, kurai ir automātiskā ātrumkārba, arī nomas auto iesakām izvēlēties ar automātisku ātrumkārbu, lai pārvietošanās ar to neradītu lieku satraukumu. 

 

Kas ir pilna servisa auto noma? 

Lielākā daļa no jums noteikti zina, kas ir auto noma, bet ne visi ir dzirdējuši par ilgtermiņa jeb pilna servisa auto nomas iespējām. Nevienam nav noslēpums, ka auto uzturēšana nav lēts prieks un regulāri ir jārēķinās ar neparedzētām izmaksām. Nereti gadās dzirdēt par situācijām, ka cilvēks ir iegādājies lietotu auto un pēc laika atklājis tam nopietnus defektus, kurus auto pārdevējs ir veiksmīgi noslēpis. Šādās situācijās jaunā auto īpašnieks ir sava veida ķīlnieks, jo ir jāmaksā gan līzings par auto iegādi, gan arī papildus jāiegulda lieli finanšu līdzekļi, lai novērstu atklātos defektus. Pilna servisa auto noma ir iespēja braukt ar auto, nesatraucoties par tā uzturēšanas un remonta izmaksām, jo lielākā daļa no remontdarbiem, kas saistīti ar automašīnas normālu nolietojumu, ir iekļauti auto abonementa cenā. Izvēloties pilna servisa auto nomu, jums nebūs jāsatraucas par automašīnas apkopēm, remontdarbiem, apdrošināšanu vai nodokļiem – ik mēnesi saskaņā ar līgumu jums būs jāmaksā noteikta naudas summa par auto nomu, bet par pārējām izmaksām parūpēsimies mēs. 



PRIME AUTO – tavs uzticamais ceļabiedrs!

Ja jums ir nepieciešams auto, lai kopā ar ģimeni dotos atpūsties nedēļas nogalēs, jūs plānojat remontu un ir nepieciešama busa noma materiālu pārvadāšanai, vēlaties izmēģināt auto, kuru plānojat iegādāties, vai vienkārši esat noguris no nemitīgas savu finanšu līdzekļu ieguldīšanas savā auto – izvēlieties nomāt auto pie mums! 

Nekādu slēptu izmaksu, vienkārši un saprotami nomas nosacījumi un profesionāls klientu atbalsts jebkurā situācijā! Ieskatieties mūsu mājaslapā un uzziniet vairāk par auto nomas iespējām!

Sazinieties ar mums