Mēs novērtējam jūsu privātumu!

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu e-veikala un statistikas datus, kas palīdzēs mums sniegt jums labāko pieredzi mūsu e-veikalā un mājas lapā. Jūs varat uzzināt vairāk mūsu Privātuma politikā. Ja vēlaties, varat veikt izmaiņas un atteikties no analītikas sīkdatņu izmantošanas, taču bez tehniskajām sīkdatnēm mēs nevaram nodrošināt mājaslapas korektu darbību.

BLOGS PAR AUTO NOMU UN VISS PAR MAŠĪNU ĪRI RĪGĀ UN VISĀ LATVIJĀ

Kā strādā auto noma ar izpirkuma tiesībām?

Auto noma mūsdienās ir ļoti pieprasīts pakalpojums, kas paredz iespēju nomāt auto savām darba, ikdienas vai ceļojuma vajadzībām, izvēloties vēlamo nomāšanas termiņu. Pēdējā laikā Latvijā arvien lielāku popularitāti iegūst arī cita veida nomas iespējas, proti, auto noma ar izpirkuma tiesībām. Ko īsti nozīmē šāda veida pakalpojums un kāpēc arvien vairāk un vairāk cilvēku izvēlas to kā alternatīvu auto līzingam?

Kas ir auto noma ar izpirkuma tiesībām?

Ko darīt, ja nepieciešams auto, bet nav iespējas uzreiz apmaksāt tā iegādi? Šādos gadījumos populārs risinājums ir auto noma ar izpirkuma tiesībām. Šādai opcijai ir savas priekšrocības, un, ja tiek izpildīti visi nosacījumi, tā var kļūt par ļoti izdevīgu un ērtu automašīnas iegādes veidu. Izvēloties šāda veida auto nomu, jūs uzreiz iegūstat automašīnu savā rīcībā un apmaksājat tās vērtību pa daļām. Tas nozīmē, ka nomnieks vispirms saņem transportlīdzekli pagaidu lietošanai, bet pēc tam tas pilnībā nonāk nomnieka īpašumā.

Vispirms nomnieks izvēlas sev piemērotāko automašīnu, un pēc tam tiek aprēķināta aptuvenā darījuma summa. Pēc nomnieka datu pārbaudes tiek noslēgts līgums, kas ietver visus nosacījumus, par kuriem vienojas abas puses. Transportlīdzekļa nodošana nomnieka īpašumā notiek tad, kad tiek atmaksāta izpirkuma cena, kā arī automašīnas nomas cena. Līdz šim brīdim automašīna ir iznomātāja īpašums.

 

Priekšrocības un iespējas

Viena no lielākajām priekšrocībām, izvēloties auto nomu ar izpirkuma tiesībām, ir elastīgs maksājumu grafiks. Klients ir tiesīgs izvēlēties sev ērtu maksājumu grafiku, kā arī regulāro maksājumu apjomu. Salīdzinājumā ar auto līzingu, šāda veida auto nomas pakalpojums paredz ātru darījumu ar mazāk dokumentiem un daudz zemāku pirmo iemaksu – dažos gadījumos tās var nebūt vispār.



Turklāt nomas laikā ir iespējams mainīt automašīnu – gadījumā, ja nomniekam nav derējis nomātais auto, iespējams viegli vienoties par citas markas transportlīdzekļa izpirkšanu.

“Prime Auto” auto noma sniedz iespēju nomāt auto ar izpirkuma tiesībām

Mūsu uzņēmums piedāvā iespēju nomāt auto ar izpirkuma tiesībām. Mūsu klienti nomā auto un izmanto to savām vajadzībām, bet mēs veicam visas nepieciešamās apkopes un tehniskās apskates paši. Ne mazāk vērtīga iespēja, ko piedāvājam mūsu klientiem, ir variants, ka transportlīdzekļus var nomāt ar izpirkuma tiesībām ne tikai no mūsu auto kataloga, bet gan izvēloties sev auto arī citur – “Prime Auto” to iegādājas un attiecīgi piedāvā nomniekam to iznomāt ar izpirkuma tiesībām. Uzziniet vairāk par iespējām, sazinoties ar mūsu uzņēmuma darbiniekiem!

Sazinieties ar mums